Långfredagsvandring Kungslena-Hömb

I Långfredagens vandring mellan Kungslena och Hömb deltog ett 20-tal personer. Vi startade i Kungslena kyrka med en stilla andakt. Prästen Ann-Mari Svensson gav oss tre ord att fundera över under vandringen: Offer, försoning och närvaro. Under vägen stannade vi 3 gånger för att fundera kring Långfredagens budskap. Två delsträckor vandrades i tystnad vilket gav tid för inre eftertanke och även möjlighet att vara riktigt närvarande i den vackra naturen. Vandringen avslutades med en andakt i Hömbs kyrka. Vädret var underbart vackert. Sträckan är 7 km.
Vi stannade vid Bruksdammen för att fika
Här vandrar vi Hömbsgatan fram mot kyrkan
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>