Nu är första stolpen i marken

Tisdagen den 19 april har vi planenligt slagit ner den första stolpen på leden. Strax efter kl 18.00 placerades den på en liten skogsväg mellan Svenstorps Egendom och Kuggekvarn. Vi var 20 personer som hade slutit upp för att vara med om det lilla ”eventet”. Det kändes både lite pirrigt och väldigt skönt att vi nu kommit så långt i vårt projekt. Nu börjar det synas vad som händer. Vi uppmanar alla som känner för att göra en liten provvandring på leden att verkligen göra det. När ni ser att stolparna kommit på plats är det bara att testa. När ni testat får ni sedan gärna skriva en kommentar på bloggen.
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>