Stolparna klara på sträckan Svenstorp – Kärrabo

Nu är första delsträckan markerad med stolpar och märken. Dock finns inga riktningspilar på plats ännu, men det är ganska tydligt var sträckan går så är man lite bekant med omgivningen är det säkert inga problem att hitta. Se även beskrivningen här på bloggen på sidan Svenstorp-Kärrabo.
Vi tycker att det är väldigt trevligt man nu kan testa sträckan. Den är ca 1,3 mil och väldigt varierande. Från landsväg till smal skogsväg, från odlingslandskap till storskog, från platt landskap till en rejäl stigning upp på Hökensås. Om man inte vill gå över den gamla bron vid Kuggekvarn, som är i mycket dåligt skick, rekommenderar vi att man väljer landsvägen via Y-bron.
Vi hoppas att många vill ta sig tid och har möjlighet att testvandra sträckan. Skriv gärna en kommentar efteråt här på bloggen hur ni tycker att märkningen fungerar och om ni har andra synpunkter. Vi är mycket tacksamma för era synpunkter.

Det gick snabbt och bra att trycka ner de flesta stolparna på sträckan med en traktorgrävare
Först borrades hålen och därefter spikades skyltarna plats

Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Stolparna klara på sträckan Svenstorp – Kärrabo

  1. Berit Johansson skriver:

    Tips
    Det är praktiskare att sätta dit märkena med skruv
    om de behöver justeras eller bytas ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>