Nästan klart att börja vandra

Idag har vi placerat ut två bänkar på delsträckan Kungslena-Hömb. Den ena vid en vacker plats vid Barnasjön. Här kan man sitta en stund i ro med utsikt över en vacker vattenspegel. Den andra bänken fick en trevlig placering vid ”Flickelund” inte långt från Kavlås slott. Här kan man säkert få se några rådjur i skogskanten om man har tur.
Vi räknar med att hela leden från Kungslena till Hjo skall ha fått stolpar, märken och riktningspilar vecka 26. Därefter kan man vandra hela sträckan utan några problem. Dock är inte bron vid Kuggekvarn klar ännu. Här får man ta vägen om den befintliga bilbron över Y-ån.
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>