Stolpar satta från Kungslena

Nu är Kungslenagänget igång med stolpsättningen. I måndags kom stolparna på plats på sträckan från Kungslena till Bruksdammen och imorgon, torsdag, kommer resterande sträcka fram till Hömb att förses med stolpar och märken. Dock är det så även på denna sträcka att riktningspilarna saknas. De kommer på plats så snart vi fått dom från tillverkaren. Det är således fritt fram att börja vandra sträckan från Kungslena för den som vill. Väl mött på leden!

Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>