Stämplar och invigning

Tänk, nu har vi kommit så långt att det är dax att planera inför invigningen. Vi har enats om att den skall ske på Kr Himmelfärdsdag den 17 maj nästa år, så nu är det tid att skriva in det i almanackan. Det kommer att bli en heldag för den som vill med start kl 09.00 antingen i Hjo eller Kungslena, andakt och vandringar utmed leden och sedan en stor invigning i Fröjereds kyrka kl 16.00. Självklart hoppas vi på stor uppslutning, så sprid gärna informationen så mycket ni kan
Nu är även stämplarna klara. Visst är de vackra !Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>