Testvandring Hjo-Hållsdammen

Den 9/5 klockan 17 samlas alla intresserade för vandring sträckningen Hjo-Kärrabo. Vi samlas vid Hållsdammen, sväng in vid Korsgården och följ den raka vägen ca 2 km för att komma till startpunkten för vår vandring. Tag gärna med fikakorg och kamera. Väl mött den 9:e maj!
/Sofia
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Testvandring Hjo-Hållsdammen

  1. admin skriver:

    Den 9/5 klockan 17 samlas alla intresserade för vandring sträckningen Hjo-Kärrabo. Vi samlas vid Hållsdammen, sväng in vid Korsgården och följ den raka vägen ca 2 km för att komma till startpunkten för vår vandring. Tag gärna med fikakorg och kamera. Väl mött den 9:e maj!
    /Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>