Provvandring Kungslena – Hömb

I måndags provvandrade vi den tilltänkta sträckan mellan Kungslena och Hömb. Vi var ett gäng ivriga vandrare som gav oss iväg från Kungslena runt kl 16.30. Glatt diskuterande och planerande vandrade vi iväg på den tilltänkta leden. Vi markerade där vi tänker att stolparna med pilgrimsmärkena bör sitta. Några korta passager kräver nog lite mer eftertanke men annars är vi på gång med stolpsättning inom kort.
Under vägen möttes vi upp av några entusiaster som bl a förmedlade de intressanta historierna om torpet Källebacken och om Djuråsa gamla hälsokälla, där vi blev bjudna på gott kaffe med bröd. Tack Ewa för den omtanken! Vi vandrade vidare och hade en mycket trevlig kväll. Mörkret hann sänka sig innan vi var framme i Hömb.
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>