Provvandring Kungslena-Hömb

På måndag den 4 april kl 16.30 samlas vi vid Kungslena kyrka för att provgå sträckan till Hömb. Vi kommer att märka ut var vi kommer att sätta stolparna för att det sedan skall gå snabbt att få dom på plats. Medtag fika.
Alla intresserade är välkomna att följa med. Det är även ok att möta upp under vägen om ni bara vill gå med en litet stycke eller om ni inte kan komma delta förrän lite senare. Ring Anita när ni är startklara så talar vi om var vi befinner oss och var ni kan möta upp. Med reservation för att inte mobiltelefonen kanske får kontakt vägen.
Det här inlägget postades i Generell Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>